WINE BOX AUTOMAAT

Geniet mee van dit leuke krantenartikel:

 

https://m.hbvl.be/cnt/dmf20230526_95925285?fbclid=IwAR3GVfGsniG_j5N7__E3Zls6zy8cxyRosIkc8QZ2XJGwukL71oCvKAG3Oug

 

De nieuwe wijnautomaat is nog niet eens aangekleed, maar toch trekt hij al behoorlijk veel bezoekers. De Truiense wijnhandel Verivino sloeg daarvoor de handen in elkaar met automatenspecialist Tops Vending uit Houthalen-Helchteren.

 

Aperoboxen, verrassingsdozen of gewoon een lekker flesje: Truiense wijnhandel introduceert slimme wijnautomaat Het is eens iets anders dan een flesje te gaan halen in de supermarkt. Wijnhandel Verivino in Sint-Truiden heeft sinds kort een eigen hypermodern wijnautomaat: van QR-codes die je meer uitleg geven over de verschillende soorten wijn tot een ID-reader die ervoor zorgt dat een aankoop enkel mogelijk is voor meerderjarigen. Eigenares Laure Kempeneers licht toe hoe ze op het idee kwam: “Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er niet meteen voorstander van was.”

 

APEROBOXEN, VERRASSINGSDOZEN OF GEWOON EEN LEKKER FLESJE: TRUIENSE WIJNHANDEL INTRODUCEERT SLIMME WIJNAUTOMAAT

Het is eens iets anders dan een flesje te gaan halen in de supermarkt. Wijnhandel Verivino in Sint-Truiden heeft sinds kort een eigen hypermodern wijnautomaat: van QR-codes die je meer uitleg geven over de verschillende soorten wijn tot een ID-reader die ervoor zorgt dat een aankoop enkel mogelijk is voor meerderjarigen. Eigenares Laure Kempeneers licht toe hoe ze op het idee kwam.....

  • Copyright © 2020 Automaten Tops Group

website door axento.be