Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Automaten

BLOEMENAUTOMAAT
BLOEMENAUTOMAAT
VOEDING & BROOD
VOEDING & BROOD
DRANKEN
DRANKEN
SNACKS & COMBI
SNACKS & COMBI
LOCKERS
LOCKERS
FLEX VEND ORDER KIOSK
FLEX VEND ORDER KIOSK

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

taos-air-jofemar-atgautomaten

One-Stop-Shop voor alle automaten

ATG AUTOMATEN is de invoerder & fabrikant  van nieuwe automaten. Wij bouwen zelf hoogwaardige automaten. Zo zijn we ontwerper en fabrikant van topmerken Shop24 en Topshop. Daarnaast zijn we invoerder  van de  merken Jofemar, Sielaff, Bianchi, en IARP.

Een solide reputatie

Met 25 jaar ervaring en inzet heeft ATG AUTOMATEN zijn strepen verdiend in de wereld van automaatoplossingen. Vandaag we bij de top van de horens in Belgie . Non-stop werken wij aan innovatie en ontwikkeling en gaan we partnerschappen aan met binnen- en buitenlandse collega's, met een ambitie die tot ver buiten de landsgrenzen.

Automaatwerk voor iedere klant, elk budget

Bestaat de automaat niet die u voor ogen hebt? Geen uitdaging is te klein of te groot voor ATG AUTOMATEN: wij bouwen uw automaat volledig op maat. Meer zelfs, we kunnen uw automaat volledig zoals u het automaat wenst. Creativiteit is hier een automatisme!

Recente projecten

BOERDERIJ AUTOMAAT  

BOERDERIJ AUTOMAAT
WINE BOX AUTOMAAT  

WINE BOX AUTOMAAT
BLOEMENAUTOMAAT  

BLOEMENAUTOMAAT

Wordt jouw bedrijf ons volgende project?

Onze diensten

24 OP 24 SERVICE

Een 24/24 service en vakbekwame techniekers. Een geautomatiseerde en ruime voorraad wisselstukken van verschillende merken waardoor we een snelle interventie op locatie aanbieden. Ben je op zoek naar een onderdeel zonder technische bijstand? Contacteer ons gerust.

ONDERHOUDSCONTRACT

Wil je zorgeloos genieten van je automaat? Kies dan voor ons onderhoudscontract! Wij bieden al onze nieuwe of bestaande klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een serviceformule waarbij je ongeacht het merk zorgeloos geniet van je automaten of automatenshop.

MAATWERK & ONTWIKKELING

Bestaat de automaat niet die u voor ogen hebt? Geen uitdaging is te klein of te groot voor ATG AUTOMATEN. Wij bouwen uw automaat volledig op maat. Meer zelfs, we kunnen uw automaat personaliseren volledig zoals u het wenst. Creativiteit is hier een automatisme!

  • Copyright © 2020 Automaten Tops Group

website door axento.be