Te huur

Te huur

Koude dranken

U denkt eraan een automaat voor koude dranken te huren? Van een klein formaat tot grote capaciteit: ATG automaten heeft voor u de ultieme koude drankenautomaat om de dorst van uw klanten te lessen.

Warme dranken

Als u een koffieautomaat voor warme dranken wil huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren kleine tafelmodellen en vrijstaande koffieautomaten.

Behuizing

Een behuizing huren bij uw automaat? Slimme keuze! Zo kunt u immers uw bedrijf met één oogopslag onder de aandacht brengen. ATG automaten voorziet de hoogwaardige behuizing van een nieuw design en anti-vandalisme sloten.

Combi-automaten

Een combi-automaat huren om uw snacks, snoep of non-food te combineren met de verkoop van koude dranken? ATG automaten is van alle markten thuis om u de combi-automaat op maat van uw wensen te verhuren.

Brood

Wij verhuren broodautomaten met of zonder behuizing om al uw broden doeltreffend aan de man te brengen.

Snacks-voeding

Koude snacks of voeding aan de lopende band verkopen: dat doet u eenvoudigweg door één keer te huren! ATG automaten verhuurt alle mogelijke automaten voor snacks en andere voeding, van soepautomaten, snackautomaten en traiteurautomaten tot fruitautomaten, gezonde voedingsautomaten en mosselautomaten!

Spiraalautomaten

Wanneer u een spiraalautomaat met of zonder lift huurt bij ATG automaten geniet u van onze zorgeloze all-in serviceformule. Meer weten over onze tarieven of mogelijkheden: contacteer ons gerust!

  • Copyright © 2020 Automaten Tops Group

website door axento.be